Zangles

Wil jij graag eens ergens anders zingen dan onder de douche? Of gewoon nét een toontje hoger kunnen zonder buiten adem te raken? Dan ben je hier op de juiste plek!Wat kan je verwachten?

Tijdens de zanglessen werk je aan je aan je ademsteun en je stemgebruik om ervoor te zorgen dat je makkelijker kunt zingen zonder last van je stem te krijgen. In de lessen zullen we werken met door jou uitgekozen nummers, dat mag in alle ‘lichte’ muziekstijlen zijn: pop, jazz, latin, rock, musical etc. Vanuit de muziek die jij leuk vindt, zal je stap voor stap verschillende zangtechnieken ontwikkelen die je helpen de nummers precies te zingen zoals jij dat wilt.

Maar zingen is heel veel meer dan alleen maar je stem gebruiken! Of je nou alleen voor de douchekop zingt of voor een groot publiek, al zingende vertel je een verhaal en breng je emoties over. Afhankelijk van je interesses en wat je graag wilt leren, is er o.a. ruimte voor interpretatietechnieken (waarbij de aandacht gaat naar de tekst van het lied en jouw gevoel dat daarbij hoort), performance (je lichaamshouding en evt. presentatie voor publiek) en songwriting (het schrijven van eigen teksten en/of muziek).

Niets moet, alles mag. Samen zullen we kijken naar wat jij graag wilt leren en wat voor jou het beste werkt.